Salgótarjáni Atlétikai Club

Rengeteg SAC-ost jutalmaztak

Átadták a salgótarjáni Jó tanuló, jó sportoló díjakat

Csütörtök délután immáron 35. alkalommal köszöntötték megyeszékhelyünk azon diákjait, akik az iskolapadban és a sportpályán is kimagaslót alkottak az előző tanévben. A salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központban összesen ötven tanuló és öt edző, testnevelő részesült elismerésben.

A Himnusz eléneklését követően színvonalas műsor nyitotta a rendezvényt. Majd Dániel Zoltán, Salgótarján sportért felelős alpolgármestere kapott szót, aki örvendetesnek nevezte, hogy a 2016/17-es tanévben is ilyen sok fiatal volt eredményes tanulásban és sportolásban egyaránt. Mint elmondta, nem könnyű a díjazottak helyzete, hiszen sok lemondással jár az, ha a mindennapi leckék mellett még az edzéseken és versenyeken is bizonyítaniuk kell. Az egész életet versenyként jellemezte, és bár nem minden díjazottból lesz élsportoló, de azt egész életük során magukkal viszik, amit a sportnak köszönhetően megtanulnak. Azt kívánta a jelenlévőknek, hogy jövőre még jobb mutatókat érjenek el, ezt követően pedig a plakettek kiosztása következett.

A legtöbb díjazottat ezúttal is a Beszterce-lakótelepi Tagiskola adta, összesen 17 diákjukat hívták ki, a Bolyai gimnázium 16 tanulót tudott delegálni. A nógrádi megyeszékhely klasszikus és népszerű sportágai mellett szép számmal akadtak olyan sportágak is, amelyekkel már régen találkozhattunk a rendezvényen. Azonban elkeserítő, hogy mindössze négy tanintézmény tudott csak díjazottat adni, és jelentős támogatásokkal segített sportágak neve sem hangzott el a délután során.

Idén huszonkettedik alkalommal az utánpótlássportban jeleskedő edzők, testnevelők munkáját is elismerték, idén is öt felkészítőt szólítottak színpadra.

A díjátadót állófogadás és csoportfotózás zárta.

DSC_2605

Edzőnk, Máté Csaba munkáját is jutalmazták

A SAC-os kötődésű díjazottak.

Beszterce: Burai Bence (kézilabda), Mag Fruzsina (tájékozódási futás, atlétika), Mag Viktória (tájékozódási futás, atlétika), Péter Nándor (hegyikerékpár, cyclocross).

Kodály: Bali Emese (kerékpár), Bali Sára (kerékpár, atlétika), Kiss Dalma (tenisz), Nagy Veronika (tenisz).

Gagarin: Hegedűs Flóra (sífutás, biatlon, atlétika), Lénárt Lili (tájékozódási futás), Oravecz Lora (hegyikerékpár), Reichardt Liza (atlétika, hegyikerékpár), Reichardt Zalán (atlétika).

Bolyai: Barta Luca (öttusa), Barta Zsombor (labdarúgás), Ferencz Flóra Franciska (futsal).

Utánpótlás nevelő edzők, testnevelők: Máté Csaba (atléta edző).

Teljes eredménylista

Teljes album

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: